Home / Landeseiten / Detaljnije o cenama

Detaljnije o cenama

Kada pregledate webstranice rent a car agencija u Beogradu primetićete da većina ima izuzetno niske cene. Kao da se takmiče ko će na stranici da postavi nižu cenu. Medjutim nije sve baš tako kako izgleda.

Naši klijenti nam godinama govore da je kod većine agencija jedna cena na sajtu, druga kad se vozilo rezerviše a treća kada treba da se plati najam.

Često nas osobe koje nikada kod nas nisu iznajmljivale vozilo pitaju da li su cene na stranici tačne. I prosto su začudjeni što su cene aktuelne i da predstavljaju jedini trošak koji klijent kod nas ima.

Znači kada negde pročitate da je cena za jedan dan recimo 15€ to ni u kojem slučaju ne znači da vi platite 15€ sluzbeniku agencije i vozilo imate na raspolaganju 24h.

Postoje razne doplate a tu kreativnosti nikad kraja. U najvećem broju slučajeva porez nije uračunat u cenu iako po zakonu Republike Srbije cene moraju biti iskazane sa porezom tako da krajnji kupac a u ovom slučaju ste to vi tačno zna koliko ga iznajmljivanje vozila košta.

Čak smo i mi nekad iznenadjeni kad vidimo neke cene jer znamo da je nemoguće po tako niskim cenama iznajmljivati vozila. Medjutim kada pažljivo pročitamo mala slova neretko se cena duplira.

Naše cene su tačne, aktuelne i osim njih se ništa drugo ne naplaćuje. U cenu najma su uvek uračunati neograničeni kilometri, kasko osiguranje bez učešća a po potrebi mozete na besplatno korišćenje u toku trajanja najma dobiti dečija sedišta, navigaciju ili lance za sneg.

Top