Home / Informacije / O nama

O nama

Rent a car agencija Iznajmite.me osnovana je 2010 godine.

 

U toku poslovanja specijalizovali smo se na 2 stvari:

1.) Iznajmljivanje manjih gradskih automobila ( A i B segment ) po veoma povoljnim cenama.

2.) Primopredaju vozila na aerodromu Nikola Tesla Beograd.

 

Osim toga omogućili smo klijentima jednostavnu rezervaciju automobila.

Na našoj stranici nećete naći „formular za upit“ koji popunjavate i čekate da vam neko odgovori. Već se tu  nalazi sistem za online rezervacije koji svakoj plaćenoj rezervaciji automatski dodeluje vozilo kako da ne bi došlo do duplih rezervacija.

Preporučujemo svim klijentima da depozit uplate odmah. Osim potvrdjene rezervacije najam plaćate manje jer za online rezervacije i uplate odobravamo popust od 15%. To znači da ćete iznajmljivanje automobila koje po cenovniku košta 500€ platiti samo 425€ i uštedeti 75€.

U našem voznom parku nalaze se automobili A i B segmenta. Radi se o vozilima kao npr. Fiat Panda, Opel Corsa i sličnim modelima.

Tokom zimskog perioda sva vozila koja se iznajmljuju opremljena su zimskim gumama i tu uslugu za razliku od drugih kompanija ne naplaćujemo našim klijentima.

Sva vozila poseduju klima uredjaj i redovno se servisiraju.Redovno servisiranje je izuzetno bitno u rent a car delatnosti gde su vozila izložena većem opterećenju od automobila u privatnom vlasništvu. Takodje radimo konstantno na obnavljanju i podmladjivanju voznog parka. Jer su vozila sa predjenom manjom kilometrazom bezbednija i sigurnija za vožnju.

 

Top